BBQ Bites op jouw feest of borrel?

Ga voor beleving, smaak en originaliteit met onze BBQ Bites op locatie! Zolang onze Kamado bij jou op de locatie kan staan, kunnen wij jouw feest, borrel of jubileum onvergetelijk maken. Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om kleine bites of hapjes in voorgerecht grootte te maken.

Je kunt denken aan hapjes zoals bijvoorbeeld:

  • Low and slow buikspek op een broodje met ingelegde komkommer
  • Pulled pork op een wrapje of salade
  • Dirty potatoes
  • Bruschetta's met gepofte BBQ tomaat
  • Tagliata van bavette met chimichurri of parmezaanse kaas en rucola
  • Zalm gerookt op cederhout

Natuurlijk is het ook mogelijk om volledig Vega of Vegan te koken op de BBQ.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw feest, borrel of bedrijfsuitje? Neem dan contact op via info@smakenvanbuiten.nl. We helpen je graag om het onvergetelijk te maken!

Bedrijfsuitje of privé workshop?

Hoe gaaf is het om samen met jouw eigen team een BBQ Workshop te volgen, die past bij jullie eigen wensen? Kies voor een van onze workshops als jouw bedrijfsuitje, dit kan zowel bij ons Experience Center of op een externe locatie.

Samen koken en daarna samen lekker genieten van je eigen creaties geeft verbinding en versterkt het teamgevoel. Plezier maken staat centraal en in een relaxte sfeer maak je de mooiste herinneringen. We denken graag mee hoe we onze workshop passend kunnen maken voor jouw bedrijf!

Privé workshop

Wanneer je graag met het gezin, een groep vrienden of familie een privé workshop zou willen volgen is dit bij Smaken van Buiten ook mogelijk. Onze pitmaster kan op onze workshoplocatie of bij jouw thuis op jouw eigen Kamado een privé workshop verzorgen.

Enthousiast en wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via info@smakenvanbuiten.nl of loop even binnen in ons experience center.

Neem contact op

Workshops

De wereld van mogelijkheden op de keramische BBQ's zoals de Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard is eindeloos. Onze pitmaster neemt je heel graag mee op avontuur in onze workshops, waarbij er genoeg keuze is. Zo kan je kiezen voor onze allround Discover Workshop, wanneer je graag goed alle kern elementen zoals temperatuurbeheersing en keuze voor de juiste houtskool wilt leren, naast het bereiden van een aantal gerechten. Voor meer uitdaging hebben we de Experienced Workshop samengesteld, hierin leer je meer technieken en complexere gerechten bereiden. Meer informatie over onze workshops vind je de diverse Workshops op deze pagina. Wist je bijvoorbeeld dat we ook geregeld Ladies Only en Thema workshops doen?

Klik op de diverse workshops hierover en dan zie je gelijk welke data er beschikbaar zijn!