Betaalmethoden

Betaalmethoden

Smaken van Buiten heeft diverse veilige betaalmogelijkheden. De gehele webshop is opgebouwd in een moderne beveiligde omgeving, dit herken je aan de https:// die bij de pagina's wordt gebruikt. Zo bent je er altijd zeker van dat jouw gegevens veilig zijn. Hieronder vind je een beschrijving van alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat jij de meest geschikte betaalmethode kan kiezen. Alle prijzen op onze website zijn Inclusief BTW. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de betaalmethoden of het betalen zelf neem dan gerust contact op met ons op door te mailen naar info@smakenvanbuiten.nl

iDEAL

Veilig en gemakkelijk, betalen met iDEAL. Deze optie kun je gebruiken als je via jouw bank ook met internetbankiert. Wanneer u bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna jouw bank selecteert, wordt je doorverbonden naar het inlogscherm van je bank.

Credit Card

Je kunt met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro of American Express) direct betalen. Dit is zeker een snelle en veilige betalingsmogelijkheid. In ons Experience center maken we gebruik van Pin en niet van Credit Card. 

Apple Pay

Snel en veiliger online betalen? Apple Pay maakt het mogelijk. Apple Pay werkt met de meeste creditcards en pinpassen van banken wereldwijd. Apple Pay is veiliger dan het gebruik van een fysieke creditcard, pinpas of prepaidkaart. Voor aankopen op je iPhone, Apple Watch, Mac of iPad heb je Face ID, Touch ID of je toegangs­code nodig. Je kaartnummer en identiteit worden nooit gedeeld met de verkopende partij en je kaartnummers worden ook niet opgeslagen op je device of op de servers van Apple.

Overschrijving per bankboeking

Maak je het bedrag op jouw factuur liever per bankboeking naar ons over? Dat kan ook, ons rekeningnummer is NL23INGB0675453674 ten name van Smaken van Buiten.