De nieuwe Canopy Green collectie

Ontdek de nieuwe en limited edition Canopy Green Collectie, geïnspireerd door de betoverende wereld verborgen onder de boomtoppen in Costa Rica.

Ga op avontuur en ontdekkingstocht met deze trendvolle en duurzame collectie ontworpen om je eten en drinken koel te houden. Deze collectie biedt kwaliteit en oogt stijlvol door zijn opvallende groene ontwerp, geïnspireerd door de weelderige regenwouden en de adembenemende natuur.
Of je nu avontuur zoekt of wilt ontsnappen aan de drukte, haal het beste uit elke buitenervaring met de nieuwe YETI Canopy Green collectie!

1 van 8

YETI

In 2006 is YETI Coolers opgericht met een duidelijk doel: de koeler bouwen die we elke dag zouden gebruiken als hij bestond. Een model dat ontworpen was voor de serieuze buitenliefhebber. Een model dat bestand was tegen alles dat we het in het veld en op het water aan zouden doen. Een model dat simpelweg niet zou breken.
Vandaag de dag presenteert YETI producten wanneer het er het meest toe doet - of het nu gaat om een excursie naar de afgelegen wildernis van Alaska, jagen op roodbaarsen aan de Golfkust of gewoon samenzijn met vrienden in de achtertuin.