Catering naar jouw wensen

Wat is er nu lekkerder dan gerechtjes van de barbecue op jouw feestje of borrel? De beleving begint al zodra je de heerlijke geur ruikt en natuurlijk zie je hoe onze pittmaster alles klaarmaakt. We hebben een uitgebreid menu met mogelijkheden voor zowel shared dining, fingerfood of BBQ bites. In overleg met ons team kies je voor de lekkerste gerechtjes die passen bij jouw event en natuurlijk helpen we je ook graag met mooie begeleidende wijnen.

Wanneer kan je ons bijvoorbeeld vragen? Voor elk feest of evenement, zijn er mogelijkheden. Wat denk je van BBQ Bites op jouw bedrijfsborrel kerstborrel of teamevent?

BBQ Bites - Shared dining of fingerfood?

Voor elk gezelschap kies je makkelijk de lekkerste gerechtjes. Een intiem diner met vrienden wordt nog gezelliger met shared dining op onze prachtige serviezen. Of kies je voor de relaxte sfeer van een walking dinner met fingerfood? We helpen je graag bij wat het beste bij jouw type event past. Wanneer mogelijk werken we graag met ons eigen servies, om extra cachet te geven aan elk gerecht.

Welke hapjes kan je bijvoorbeeld aan denken?

  • Bruschetta's met gepofte BBQ tomaat en basilicumLow and slow buikspek op een broodje met ingelegde komkommer
  • Pulled pork op een wrapje of salade
  • Tagliata van bavette met parmezaanse kaas en rucola
  • Zalmbonbon gerookt op cederhout
  • Black garlic gegrilde kippendij met bosui

Natuurlijk is het ook mogelijk om volledig Vega of Vegan te koken op de BBQ.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw feest, borrel of bedrijfsuitje? Neem dan contact op via info@smakenvanbuiten.nl. We helpen je graag om het onvergetelijk te maken!

Laat ons jouw wensen weten