1 van 8

Ooni Pizza Ovens

Ooni Pizza Ovens is opgericht door echtgenoot-echtgenote team Kristian Tapaninaho en Darina Garland in 2012. Kristian groeide op in Finland, waar zijn familie een bakkerij runde en gezinnen graag koken in de buitenlucht. Hij werd op jonge leeftijd al omringd door de heerlijke geuren en smaken van houtgestookte gerechten en leerde al op jonge leeftijd bakken. In zijn latere leven in Londen met hun jonge gezin, was hij gefrustreerd dat de pizza's hij thuis kon maken koken deze authentieke smaak misten. Zijn huishoudoven was niet heet genoeg en het bouwen van een dure steenoven was niet haalbaar.

 Zonder technische achtergrond, maar gedreven om een ​​toegankelijke pizzaoven te creëren, heeft Kristian de stap genomen om een eigen pizzaoven te creëren. Na prototypes en testen in de achtertuin, is de Ooni gecreëerd: 's werelds eerste draagbare pizzaoven.

Ooni Pizza Ovens zijn letterlijk hot! Met een hittebereik tot een kolossale 500°C, zorgen al de modellen voor ongelooflijke pizza in slechts 60 seconden. De pizzaovenmodellen beginnen bij 10 kg, dus het pizzafeest is waar je ook bent.

Bij Smaken van Buiten zijn we groot fan van authentieke pizza en omarmen we de kwaliteit, toegankelijkheid en ongelooflijke smaak van Ooni graag. Het past perfect in de wereld van de outdoorchef en is op zijn plek in elke tuin. In ons assortiment vind je diverse Ooni's en de bijbehorende accessoires. Wist je dat je met de Ooni veel meer mogelijkheden hebt dan alleen pizza maken?