Experience Center voor BBQ en Lifestyle - Amersfoort

Adres: Koningsbergenweg 54, Amersfoort.

In een concept waarin we alles samenbrengen voor de perfecte beleving van buitenkoken, lekker eten en gezellig samen zijn, is ervaren heel belangrijk. 

Daarom bezoek je ons in ons Experience Center in Amersfoort Vathorst aan de Koningsbergenweg 54. Hier zijn twee verdiepingen vol beleving, voor de backyard BBQ'er. Kom langs om onze kamado's en pizza ovens te bekijken of onze serviezen en glaswerk in het echt te bekijken. Snuffel real life door onze collectie rubs en sauzen en stel al jouw vragen aan ons deskundige team. 

Natuurlijk kan je ook terecht voor advies voor een mooi cadeaupakket of het afhalen van jouw webshopbestelling. 

Openingstijden: 

  • Donderdag 10.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag        10.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag.    10.00 - 17.00 uur

Indien gewenst is het mogelijk om ons Experience Center op afspraak ook te bezoeken op maandag, dinsdag of woensdag. 

Marc Reinoud

Als het op de BBQ kan, dan gaat het op de BBQ! Ik ben er altijd voor een onderdeel van onze maaltijd klaar te maken op een vuurbron. De onevenaarbare smaak die je hiermee krijgt, is het me absoluut waard om een paar minuten langer te wachten tot we eten. En met de huidige technische mogelijkheden hoeft dat ook al bijna niet meer, dus nog meer reden om buiten te koken! Met meer dan 10 jaar ervaring in het BBQ’en ben ik nog altijd niet uitgeleerd en blijf ik graag nieuwe technieken, methoden en tools uitproberen. Thuis zorg ik ervoor dat alles wat op de BBQ gaat er ook perfect vanaf komt, en hoe meer je het doet, hoe beter je dit op gevoel kan. Al zijn er ook gelukkig genoeg hulpmiddelen die daar een handje in helpen, want in een druk gezinsleven kan het wel eens voorkomen dat je focus op andere dingen ligt. Wel zie ik het buitenkoken als iets dat juist perfect bij gezinnen past. Het geeft gezelligheid, is iets dat je echt samen kan doen en je leert kinderen ook echt aandacht te geven aan wat ze eten. En dan daarna lekker samen aan tafel genieten van wat je samen hebt gemaakt. Heerlijk!

 

Wat mij betreft mogen we BBQ’en meer gaan zien als een way-of-life, in plaats van een manier om je vlees dicht te schroeien!

Marijn Reinoud

Ik ben creatief chef ‘in the kitchen and on the table’, oftewel ik zorg dat alles gesneden en voorbereid is als we samen buiten koken. Welke rub of saus past goed bij ons gerecht en is er een nieuwe combinatie te bedenken? Niets leuker dan blijven uitproberen.

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk! Dus ook bedenken welke bijgerechten goed passen of welke wijn de perfect combinatie is bij een gerecht, daar neem ik graag het voortouw in.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat een gerecht waar je veel energie in stopt, er ook aantrekkelijk uit ziet, besteed ik ook graag aandacht in de presentatie. Dit resulteert in een liefde voor servies, mooie borrelplanken, goede waterglazen, maar ook een nogal uitgebreide selectie placemats. Natuurlijk kom ik tussendoor graag even bij de BBQ staan om even samen een wijntje te drinken terwijl het vlees, de vis of groente aan het garen is.

 

Voor Smaken van Buiten ben ik betrokken bij de selectie van ons assortiment, werk ik aan de marketing en hou ik graag contact met onze klanten.