Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

  1. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen de kosten van een retourzending voor eigen rekening.
  2. Indien je een bedrag betaald hebt, zal Smaken van Buiten dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst en na goedkeuring van de producten terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door Smaken van Buiten en dat het product in goede staat is ontvangen. Hier zal je na ontvangst & goedkeuring een bericht over krijgen, waarna er over wordt gegaan tot uitbetaling. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die waar jij voor hebt gekozen bij je bestelling is tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
  3. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door jezelf, of onjuiste verpakking tijdens verzending ben jezelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.
  4. Je dient een retour te verpakken inclusief retourformulier en het orderformulier/pakbon. Zo weet Smaken van Buiten dat de retourzending van jouw is én kunnen wij de retourzending zo spoedig mogelijk afhandelen.
  5. Smaken van Buiten kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Smaken van Buiten aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen. 
  6. Je kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door Smaken van Buiten niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.