Verzending

Verzenden & Retourneren – Smaken van Buiten

INFORMATIE RONDOM GARANTIE & RETOUR

RETOURNEREN:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar Smaken van Buiten zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Smaken van Buiten geretourneerd worden. 

Wanneer je graag een product wilt retourneren binnen het herroepingsrecht (binnen 14 dagen), willen wij je vragen om het retourformulier te printen en bij de retourzending in een verzenddoos toe te voegen, samen met het orderformulier/pakbon. Zo weten wij dat de retourzending van jouw is én kunnen wij de retourzending zo spoedig mogelijk afhandelen.

Smaken van Buiten kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Smaken van Buiten aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Ook adviseren wij het bewijs van afgifte met de track & trace van de vervoerder te bewaren, zo kunnen wij samen altijd achterhalen waar je pakketje zich bevindt.

Na ontvangst zullen wij de producten controleren om te kijken of deze in originele staat zijn ontvangen. Mocht dit het geval zijn zullen we je een bericht sturen dat de retour in goede orde ontvangen is en zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. 

Let op, je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourneren en het in goede staat retourneren. Sommige artikelen, zoals de BBQ’s, pizza ovens, pizzastenen en gietijzeren producten zijn kwetsbaar tijdens transport. Wij zullen alleen voor onbeschadigde artikelen het betaalde bedrag terugbetalen.

Retourneren BBQ: 

Mocht de BBQ niet helemaal zijn wat je in gedachten had. Dat kan natuurlijk gebeuren. Gezien het een zwaar en groot product is welke met zorg vervoerd dient te worden, kunt u voor retour van een BBQ een mail sturen naar info@smakenvanbuiten.nl Dan denken we graag met u mee over een passende retouroplossing. Vermeld in de mail ook duidelijk het ordernummer en de reden van retourneren! Wij adviseren voor een mooi product als een keramische BBQ, een vuurschaal of een koelbox, kom gezellig langs en bekijk de producten en ervaar de verschillen!

LET OP: Het is belangrijk dat u de goederen inclusief pakbon & retourformulier retour stuurt. Het is belangrijk dat wij je ordernummer/gegevens bij de geretourneerde goederen ontvangen, anders kunnen wij niet op een juiste manier overgaan tot terugbetaling. 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Zodra je een product in gebruik genomen heeft vervalt het recht op retour.  

Garantie

De garantie op onze artikelen verschilt per merk.

RETOURADRES

Om te zorgen dat jouw pakket zonder schade aankomt, vragen wij de producten goed in te pakken en daarna met de bijbehorende stukken te verzenden naar:

Smaken van Buiten

Hoog en Wellerlaan 9

3829 AW Hooglanderveen

Wij hergebruiken verpakkingsmaterialen.

 

 

Bij Smaken van Buiten genieten we van buiten zijn en dus dragen we de natuur een warm hart toe. We maken daarom keuzes om onze milieu footprint te beperken. Een van deze keuzes is dat we bijna al het binnenkomende verpakkingsmateriaal hergebruiken voor het verzenden van bestellingen. Niet zo mooi, maar wel heel duurzaam! Door kartonnen dozen opnieuw te gebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontzien. Elke 1000kg herbruikbaar karton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kilo luchtverontreiniging. Daarom hergebruiken we bijna al het verpakkingsmateriaal wat wij binnen krijgen. Het kan dus zijn dat je jouw product krijgt toegezonden in een doos van een van onze merken of leveranciers. Het gaat gelukkig om het product in de doos en niet om een mooie verpakking die toch bij het oud papier verdwijnt, toch?