Showroommodel aanbieding

Je ontvangt nu 20% korting op de OFYR Classic Black 85
en Classic Storage Corten 100 PRO showroommodellen!

Vanwege ons vernieuwde assortiment bieden we onze showmodellen nu aan met deze speciale korting. Mis het niet en scoor je favoriete model voor een scherpe prijs.
Neem contact met ons op via info@smakenvanbuiten.nl of kom naar onze winkel om te profiteren van deze speciale deal!

*Deze aanbieding is geldig zolang te voorraad strekt.

1 van 4

Fun, Fire, Food & Family

OFYR is de nieuwe manier van buiten koken. Niet alleen achter de BBQ, maar gezellig samen! Verbinding en plezier hebben staat centraal terwijl je heerlijk eten bereidt. En je kunt nu bijna alles bereiden wat je wilt, van vlees tot vis en groenten.

In een wereld die steeds individueler wordt en veel van ons vraagt is het belangrijk om te ontspannen en te genieten. We kunnen de snelle, hectische wereld van tegenwoordig ontsnappen door terug te gaan naar onze roots en ons weer rond het kookvuur verzamelen om verhalen te vertellen. Dat is de filosofie achter de producten van OFYR: momenten van verbinding creëren. Dankzij de multifunctionaliteit van onze producten creëren we nieuwe manieren om buiten te koken en gezellig samen te zijn.

Door het prachtige design zijn de kookunits van OFYR een echte blikvanger in elke tuin. De unieke eenvoud en statige lijnen creëren een look die net als ieder mens enig is in zijn soort.

Je kunt de OFYR helemaal samenstellen zoals jij hem wilt en er zijn eindeloze mogelijkheden om hem uit te blijven breiden. Ga je met Churrasco spits jouw groente roken in de hoogte of bak je geweldige pizza's in jouw OFYR? Hoe je het ook doet, doe het samen!

Kom de OFYR in het echt bekijken in ons Experience Center in Amersfoort en laat je adviseren door ons team om jouw ultieme OFYR samen te stellen.

OFYR

MOMENTEN VAN VERBINDING

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel manieren om te communiceren; we lopen elke dag rond met apparaatjes op zak die ons in staat stellen te praten met mensen over de hele wereld. Maar voelen we ons nou echt verbonden met elkaar? Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur.

VOLLEDIG OUTDOOR CONCEPT

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van onze oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.