Roostr - Buitenkeukens

De zoektocht naar de ultieme keuken voor buiten

Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan werk- en opslag ruimte. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van het Rubix buitenkeukensysteem, een volledig modulair systeem waarin je al jouw eigen wensen kwijt kunt. Perfect voor jouw Kamado, met genoeg werkruimte en zelfs uit te breiden met een bar systeem. Welkom in jouw droom van een buitenkeuken!

 

De ultieme keuken voor buiten

De Rubix keukenframes zijn gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een drie laags poadercoating en in hoogte verstelbaar, zo staat je keuken altijd waterpas.

Universeel

Rubix ondersteunt verschillende soorten Kamado BBQ's, zo werkt Rubix samen met alle gangbare maten van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en Grill Guru.

Modulair

Door verwisselbare inleg en opberg modules is Rubix modulair samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld een hittebestendig werkblad met een bakjes-set voor het veilig opbergen van je ingrediënten.

Uitbreidbaar

Rubix creëert extra werkruimte in een handomdraai, stabiel en op de juiste hoogte. De verschillende Rubix Frames zijn eenvoudig te koppelen zodat uitbreiden een fluitje van een cent is.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur.

Rubix - Duo

De ideale basis

In de Rubix Duo is ruimte voor een kamado en/of werkblad(en). De Duo geeft je extra werk- en kookruimte. Kleed de Duo verder aan met een plank, deur, wielen en handige accessoires.

Specificaties

Het keuken frame is gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal.

Het keuken frame heeft een drielaags poedercoating in de kleur mat zwart metallic.

De afmetingen zijn:
Lengte: 148,5cm
Breedte: 75cm
Hoogte: 90-94cm

Rubix Single

Alleenstaand of als uitbreiding

In de Rubix Single is ruimte voor een kamado of een werkblad. De Single geeft je (extra) werk- of kookruimte. Doormiddel van de stelpoten staat je keuken altijd waterpas. Kleed de Single verder aan met een plank, deur, wielen en/of handige accessoires.

Specificaties

Het keuken frame is gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal.

Het keuken frame heeft een drielaags poedercoating in de kleur mat zwart metallic.

De afmetingen zijn L76,5cB75xH90-94cm