1 van 8

Chilewich placemats voor tafelaankleding

Chilewich geeft kleur aan je tafel en huis! Dit Amerikaanse heeft een passie voor het ontwerpen van textielproducten en creëertprachtige, duurzame en makkelijk schoon te houden placemats en vloermatten.

Een tafel is pas af, als je naast servies ook aandacht besteed aan een mooie ondergrond, en placemats zijn hiervoor de perfecte keuze. Met een eindeloze variatie in vormen, kleuren en texturen biedt Chilewich je de mogelijkheid om precies te kiezen voor de placemat die bij jouw tafel, servies en inspiratie past. Bij Smaken van Buiten maken we al jaren gebruik van de placemats van Chilewich en zijn we er trots op deze in Nederland beschikbaar te maken. Van gedurfde grafische designs tot elegante eenvoud of een stoere ruit, bij ons kan je kiezen uit een breed assortiment. We adviseren je ook graag over wat past in jouw interieur, bij jouw servies of tafel.

Belangrijk voor ons is dat Chilewich ook heel duurzaam is. De placemats worden deels gemaakt van gerecycled groentemateriaal en de kwaliteit is zo goed dat ze jarenlang meegaan. Schoonmaken is bij deze placemats ook heel eenvoudig. Even een doekje erover en ze zijn weer als nieuw!