Back to school met Yeti - super Cool!

Back to school met Yeti - super Cool!

Na een zomer vol herinneringen maken en even rust in het gezin, komt de start van de school er bijna weer aan. Tijd voor voorbereiding!

Als ouders van kinderen ken je de tijd voor het begin het nieuwe schooljaar als het moment dat je weer op pad moet voor een nieuwe beker, fles of broodtrommel. Want de oude is immers lek, lelijk of vergeeld. Ga je dit jaar dan weer voor de vertrouwde beker, waarvan je weet dat hij halverwege het jaar moet worden vervangen? Of zou het beter kunnen?

Kies voor de Yeti Rambler Jr. Kids bottle!

Ons advies, laat je overtuigen door de kwaliteit en het gemak van de Yeti Rambler Jr. Kids Bottle! Deze onverwoestbare beker is verkrijgbaar in vrolijke kleuren en werkt met een eenvoudige straw cap. Je vult de beker met jouw favoriete drankje en draait de rietjesdeksel erop. Door de dubbelwandige isolatie blijft de inhoud nu zo 8 uur koel en dat is een groot voordeel in de warme klaslokalen. Jouw zoon of dochter hoeft op school alleen het rietje open te klappen en kan dan genieten van een heerlijk koel drankje. Door dat de ‘flip-dop’ eenvoudig sluit en dan weer lekproof is, heb jij geen last meer van lekkende bekers. En misschien wel het beste aan deze beker? Hij mag gewoon in de vaatwasser!

De voordelen van de Yeti Rambler Jr. op een rijtje:

  • Krachtig design, zeer stevige kwaliteit
  • Lek proof ontworpen met een makkelijke straw cap
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Verkrijgbaar in talloze kleuren 

Natuurlijk kan je de Yeti Rambler Jr. bij ons in de webshop of in ons experience center bekijken en kopen. We hebben geregeld Limited Edition kleuren die extra speciaal zijn!

 

Terug naar blog