Vacature Social media content creator & SEO specialist

Vacature Social media content creator & SEO specialist

Social media content creator & SEO specialist

Ben je social media genius en hou jij van diversiteit? Heb je een passie voor food, lifestyle, maar ook people? Dan zoeken wij jou! Voor Smaken van Buiten zoeken we een enthousiaste en creatieve duizendpoot in social media, content creation en SEO.

Smaken van Buiten 

Smaken van Buiten is een nieuw concept waar we het perfecte assortiment producten hebben voor de liefhebbers van buitenkoken, samen zijn en genieten van lekker eten en drinken. Van de beste BBQ’s en pizza-ovens tot mooie serviezen en wijnglazen. Maar ook de lekkerste kruidenmixen, sauzen en mooie wijnen. Alles rondom het maken van gerechten op de BBQ tot het serveren hiervan op tafel komt samen. We bieden onze klanten de gelegenheid om de producten via onze webshop te bestellen en ons Experience Center geeft de gelegenheid om de producten te ervaren. Natuurlijk komen onze klanten ook naar ons center voor deskundig advies en kunnen ze hun vaardigheden verbeteren door workshops te volgen.

Jouw job

Als Social Media & Content creator ben je verantwoordelijk voor de activiteiten op alle socials van Smaken van Buiten. Van Instagram stories en Pinterest posts tot video's. Jij bedenkt het én voert het uit. Met jouw creativiteit en out of the box mindset zorg je voor het maken van content en social mediacommunicatie. Hierin krijg je veel vrijheid om te experimenteren. Tijdens je dag werk je nauw samen met de locatiemanager van ons experience center en het sales team om steeds on top van de laatste ontwikkelingen te zijn. Je bent inventief en gebruikt je creativiteit om tot de mooiste beelden en inspiratie voor onze klanten te komen en zorgt dat de online beleving net zo gaaf is als onze locatie in Amersfoort.

Naast onze social media, hebben we jouw talent ook nodig voor onze webshop. Je schrijft de beste teksten, weet hoe we het maximale bereiken qua SEO en hierin kan je zelfstandig zorgen dat we als beste worden gevonden.

Jouw passie

Het is belangrijk dat je feeling hebt met onze wereld en dat jij je kunt inleven in de wereld van outdoor cooking, fine dining en lifestyle. Wanneer pas je dan bij ons? Dat kan zijn als je altijd al interesse hebt in lifestyle, interieur, aandacht hebt voor stijl en de ‘verpakking van het leven’. Een cadeau is bij jou bijvoorbeeld niet zomaar een cadeau, dat pak je in met verve en dan is het een plaatje om te zien. Je hebt aandacht voor beleving en weet dat het ‘verhaal’ belangrijk is als iets wordt verkocht. Wij zoeken namelijk een verhalenverteller, in beeld en in tekst. Herken jij jezelf in deze omschrijving en heb je al enige ervaring in social media, marketing en communicatie? En heb je minimaal HBO werk- en denkniveau? Dan komen we graag met je in contact! Waar worden wij extra blij van?

  • Je bent voor 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent bekend met alle social media kanalen
  • Je kent de ins & outs van SEO
  • Je kunt fotograferen en heb een creatief talent
  • Je hebt een passie voor eten en drinken
  • Je hebt sterke schriftelijke vaardigheden in het Nederlands

Wat bieden we jou?

Bij ons vind je de mogelijkheid om met veel ruimte en vrijheid jouw rol uit te voeren. We zijn geen grote organisatie en een gezellig team. Diversiteit is bij ons in het werk heel veel aanwezig, want wanneer je het leuk vindt mag je ook activiteiten oppakken voor twee zusterbedrijven. We bieden graag de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en horen van jou graag waar je passie ligt. Je krijgt uiteraard een mooi salaris en we hebben een fijne personeelskorting. Aangezien genieten van het leven centraal staat in ons concept houden we ook van samen borrelen, proeven en uitproberen.

Meer weten of solliciteren? Neem dan contact op via app, mail of telefoon met Marijn Reinoud via marijn@smakenvanbuiten.nl of 0611865384.

Terug naar blog